CRESTETI NIVELUL DE CONFORT CU FERESTRE REHAU DIN PROFILE PVC

Nu stii ce profil de termopan sa alegi? Iti prezentam mai jos cateva pareri si detalii despre termopanele Rehau

Inovativ. Sigur. Durabil. Si la fel de individual ca dorintele D-voastra. Fie pentru izolatie termica, fie pentru protectie antiefractie – sau izolatie fonica – ferestrele noastre se potrivesc nevoilor D-voastra personale. In cazul tuturor nivelurilor de echipare aveti libera alegere la proiectare: de la albul clasic la aspectul lemnului natural pana la culori solide puternice.

Nu puteti face nimic impotriva cresterii preturilor la energie, insa puteti  face ceva in privinta consumului personal de energie. Din cauza ferestrelor prost izolate se pierde energie valoroasa neutilizata. Iar de platit, tot trebuie sa platiti.

FERESTRE CARE REDUC CONSUMUL DE ENERGIE

Termopane Rehau Bucuresti

Cu sistemele noastre de ferestre puteti avea consumul D-voastra de energie sub control. Valorile ridicate de izolatie asigura un consum redus de energie – cu pana la 76% mai putina energie decat in cazul ferestrelor vechi. Un avantaj clar pentru portofelul D-voastra! Cu noile ferestre cu consum redus de energie de la REHAU luati decizia corecta. Astfel reduceti in mod semnificativ consumul de energie si economisiti bani cash.

FERESTRE CU IZOLARE FONICA

Caminul D-voastra, un loc al linistii si al relaxarii.

Masini care circula pe strada, vecinul tunde gazonul sau asculta muzica tare – in fiecare zi in jurul nostru sunt o multime de zgomote, care ne deranjeaza cu galagie.

Ferestrele REHAU asigura linistea si relaxarea intre proprii patru pereți. Cu ferestrele noastre dotate cu diferite clase de izolare fonica va bucurati oriunde de liniste. Relaxati-va fara zgomote din exterior. Acest lucru creste nu numai calitatea vietii, ci contribuie si la bunastarea generala.

Instalari Termopane Izolate Rehau Bucuresti

FERESTRE DE SIGURANTA

Ferestrele REHAU nu ofera spargatorilor nicio sansa!

In caminul D-voastra trebuie sa va simtiti in siguranta. Ferestrele marca REHAU ofera protectie optima impotriva efractiei – disponibile in diverse clase de protectie. In acest fel beneficiati de siguranta in orice moment. Folositi pur si simplu solutia all-in-one si relaxati-va!!

 

Termopane Antiefractie Rehau Bucuresti

Profitati de intretinere usoara

Deoarece nimanui nu ii place sa-si petreaca o multime de timp spaland geamurile, ferestrele noastre va ofera un  confort deosebit, deoarece: ferestrele D-voastra sunt expuse unui stres ridicat. Furtuni cu ploaie, ninsoare, murdarie si praf si de asemenea, deschiderea si inchiderea periodica a ferestrelor si usilor.

Ferestrele REHAU sunt prevazute cu o suprafata speciala. Curatarea obositoare si costisitoare a ferestrelor este un lucru de domeniul trecutului. Incepand de astazi curatati cu apa si fara efort. Astfel aveti mai mult timp pentru alte activitati.

  • Va doriti ferestre usor de intretinut?
    Profilele REHAU se deosebesc printr-o suprafata deosebita. Aceasta acorda ferestrelor D-voastra o suprafata deosebit de neteda si un luciu nobil. Astfel murdaria si praful au o foarte mica aderenta.
  • Nu aveti timp pentru mentenanta?
    Nu trebuie sa pierdeti timpul nici cu vopsirea obositoare, nici depunand efort pentru mentenanta. Este suficient sa ungeti feroneria cu o picatura de ulei si garniturile cu ulei siliconic, o data pe an.

Vrei sa inchizi balconul cu termopan in Bucuresti?

Vezi mai multe poze si informatii daca dai click aici.


Dupa ce ati citit aceste informatii, cu siguranta puteti alege termopanele Rehau cu incredere.

Pentru detalii despre preturi, termen de executie si montaj termopane Rehau in Bucuresti:

Telefon: 0725.565.878


Sursa poze+text: rehau.com

 

Author: expertpvc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUNA ACUM